About us

Over Keke Design

Keke Design is een klein bedrijf in UI, Ux en grafisch design, opgericht door Nikita van Leeuwen in 2019. Wij richten ons voornamelijk op het creëren van een eigen indentiteit op het gebied van online en offline communicatiemiddelen, voor elk bedrijf, start up en freelancers.

Over ons

Onze belangrijke aspecten

Problemen oplossen

Naar problemen luisteren wij graag en die problemen willen wij maar al te graag creatief oplossen, zodat er weer een lach is bij u!

Goede communicatie

Goede communicatie loopt tot een goede samenwerking, waardoor weer een fantastisch product uit kan komen.

Jouw bedrijf

Voor elk creatief probleem dat uw bedrijf ondervind, vind Keke Design wel een creatieve oplossing om uw bedrijf onder de mensen te laten uitblinken.

Workflow

Hoe wij te werk gaan

Per project gaan we iets ander te werk, meestal hanteren wij hetzelfde proces.

Voor Graphic Design & Corporate Design werk gaan we na het design process door naar print en doen wij een laatste check en leveren wij het door naar de klant.

Voor Web Design is er een langer process werk. Na de development process hanteren wij met goedkeuring van de klant nog een maandelijkse onderhoud.

Voor Motion Design, Digital Design & Logo Design geven wij na de design process en de feedback sessies de bestanden door naar de klanten.

 

1. Voorbereidingen

In het begin van het project stellen wij vragen, wat de klant nodig heeft of die een bepaalde stijl heeft dat zij graag willen gebruiken in hun eigen projecten. Dit doen wij voor zowel Web Design, Graphic Design en alle overige projecten.

2. Design

Wanneer wij een idee krijgen van wat de klant wilt en wat past bij de behoeften van de klant, beginnen wij met het design process. De klant ontvangt een document met daarin de eerste versie. De klant heeft natuurlijk de mogelijkheid om zijn feedback te geven en veranderingen door te geven.

3. Ontwikkeling

In dit process zorgen wij dat na alle feedback gesprekken het eindproduct gemaakt wordt. Na dat alles klaar is leveren we de het eindproduct aan bij de klant. 

4. Detail

In het laatste process, gaan wij met de klant in gesprek over het eindproduct. Voor Web Design zijn wij bereid om in de onderhoud te doen voor de gemaakte websites. De klant kan altijd bij ons terecht om content toe te voegen of te verwijderen op de website.